Trekroner Caféen – Lektiehjælp til flygtninge i Nakskov

Cafeen er et tilbud for tilflyttere med anden etnisk baggrund end dansk. I cafeen kan man lære og øve det danske sprog og få et netværk i lokalområdet.

Når en asylansøgere får opholdstilladelse, starter de på sprogskole. Alle er meget interesseret i at lære dansk, men at gå på sprogskole er ikke tilstrækkeligt til at lære at tale det danske sprog. Derfor er der stort behov for at få kontakt i hverdagen, og gennem samtalen lære sproget. Derfor caféen.​

Caféen er åben hver onsdag kl. 14.30-16.30. Caféen holder til i Frivilligcenter Nakskov, der ligger i Sundhedshuset, Hoskiersvej 17 i Nakskov.

Aktiviteter

Ideen med at holde denne café er at give alle tilflyttere med anden etnisk baggrund mulighed for at møde danske medborgere.

I caféen er der mulighed for at:

 • tale dansk
 • få større kendskab til dansk kultur og hverdagsliv
 • hjælp med at kontakte offentlige myndigheder
 • evt. skabe nogle kontakter til andre.

Caféen er åben hver onsdag kl. 14.30-16.30. Caféen holder til i Frivilligcenter Nakskov, der ligger i Sundhedshuset, Hoskiersvej 17 i Nakskov.

Projektet er organiseret i foreningen Den Boligsociale Fond og støttet økonomisk af Lolland kommune.​

For mere information kan du kontakte:

Jonna Lund Hansen:

Tlf: 54 92 87 16​

Nyheder

 • Generalforsamling

  Den Boligsociale fond har afholdt generalforsamling den 8. juni. Beretning og regnskab blev godkendt. Mogens Hansen, Ole Hammer og Jannik Dobusz blev genvalgt til bestyrelsen

  Læs hele nyheden
 • Tilskud

  UngTilUngs digitale rådgivning har modtaget 75.000 kr. i tilskud fra Aase og Einar Danielsens fond

  Læs hele nyheden