Besøg på

Middelaldercentret​

9_75

Sommerudflugter

​8 voksne og 7 børn fra projekt Bedste Ven og Reservebedsteforældre var i juni på en dejlig tur til Middelaldercentret i Sundby ved Nykøbing Falster. Gruppen så bl.a. bliden blive skudt af – et af børnene var med til at trække den i stilling – og så var der ridderturnering med to gæve riddere til hest i rustning med skjold og lanser.

Senere var en gruppe voksne og børn fra Bedste Ven, Reservebedsteforældre og Familieværkstedet på udflugt til Maribo Naturpark og på sejltur med Anemonen, efterfulgt af frokost i det grønne.​

På sejlturen nød deltagerne den smukke natur og det rige fugleliv på søen med skarver, fiskehejre, lappedykkere, ænder og havørne. Båden lagde til på Bogø, hvor der blev mulighed for at besøge middelalderborgen Refshaleborg og ruinerne af det gamle traktørsted, der blev benyttet frem til 1966.

Udflugterne har stor betydning for stemningen i gruppen, de voksne får mulighed for at slappe af, og de lærer hinanden bedre at kende. Børnene nyder det får nogle rigtig gode oplevelser med hjem.

15_99

10_78

11_83

12_156

 

13_2_142

14_96

Nyheder