Frivillige bedstevenner (projektbeskrivelse)

​Projekt BedsteVen er del af et nationalt projekt, under det overordnede projekt ’Lige Muligheder for Alle’, som velfærdsministeriet har igangsat.

I Lolland Kommune er gruppen af udsatte børn særlig høj i forhold til landsgennemsnittet. På den baggrund er der et særligt behov for at imødekomme denne gruppe.​I Nakskov Kommune bor 37% af børnene således hos en enlig forsørger og over hele Lolland er andelen af lavt-uddannede forældre høj. Læsmere her.

NYHEDER

 • Styrk din hjerne

  Styrk din hjerne Projekt Styrk din hjerne er en vifte af tilbud til folk, der er begyndt at få hukommelsesudfordringer. Projektet er et samarbejde mellem DBF, Lolland kommune og frivilligcenter Lolland om at indbyde borgere og lokalsamfund på Lolland i at deltage i udvikling af nye aktivitetstilbud for sig selv og andre for at forebygge […]

  Læs hele nyheden
 • mindchange

  Den Boligsociale Fond har fået tilskud af Socialstyrelsen til et fireårigt projekt om udvikling af en landsdækkende frivillig onlinerådgivning.

  Læs hele nyheden
 • CTU

  CTU – Center for Trivsel og Udvikling Center for trivsel og udvikling for børn og unge fra familier med alkohol- eller stofproblemer på Lolland-Falster

  Læs hele nyheden
 • Nyhedsbreve og årsberetninger

  Se foreningens seneste nyhedsbrev.

  Læs hele nyheden