Generalforsamling 2017

Foreningen Den Boligsociale Fond holdt generalforsamling onsdag d. 14. juni kl. 18.00 på Frivilligcenter Nakskov, Hoskiersvej 17, 1. sal, Nakskov.

Som oplæg til generalforsamlingen fortalte forstander Kay Jokil om specialinstitutionen “Kofoedsminde – en stor og vigtig social arbejdsplads på Lolland”.

På generalforsamlingen blev Bjørn Christensen og Ole Hammer genvalgt og Britta Clemmensen nyvalgt til bestyrelsen.

Læs referatet fra generalforsamlingen 2017 her.

Læs en status over foreningens aktiviteter her.

• Chatrådgiver

Chatrådgivningen i UngTilUng-projektet udvikler sig hele tiden. Nu tilbyder Den Boligsociale Fond nu et særligt kursus for de frivillige chatrådgivere.

• mindchange

Den Boligsociale Fond har fået tilskud af Socialstyrelsen til et fireårigt projekt om udvikling af en landsdækkende frivillig onlinerådgivning.

• Bevar dig vel

Bevar dig vel henvender sig til mennesker på Lolland med demens eller hukommelsesvanskeligheder og deres pårørende.

• CTU

CTU – Center for Trivsel og Udvikling Center for trivsel og udvikling for børn og unge fra familier med alkohol- eller stofproblemer på Lolland-Falster

• Nyhedsbreve og årsberetninger

Se foreningens seneste nyhedsbrev.