Årsregnskaber

Foreningen Den Boligsociale Fond godkendte på sin generalforsamling d. 28. maj 2015 regnskabet og årsrapporten for 2014. Se regnskabet her. Se årsrapporten her.

Regnskabet for 2015 kan læses her.

Regnskabet for 2014 kan læses her.

Regnskabet for 2013 kan læses her.

Regnskabet for 2012 kan læses her.

Regnskabet for 2011 kan læses her.

Regnskabet for 2010 kan læses her.

• Chatrådgiver

Chatrådgivningen i UngTilUng-projektet udvikler sig hele tiden. Nu tilbyder Den Boligsociale Fond nu et særligt kursus for de frivillige chatrådgivere.

• mindchange

Den Boligsociale Fond har fået tilskud af Socialstyrelsen til et fireårigt projekt om udvikling af en landsdækkende frivillig onlinerådgivning.

• Bevar dig vel

Bevar dig vel henvender sig til mennesker på Lolland med demens eller hukommelsesvanskeligheder og deres pårørende.

• CTU

CTU – Center for Trivsel og Udvikling Center for trivsel og udvikling for børn og unge fra familier med alkohol- eller stofproblemer på Lolland-Falster

• Nyhedsbreve og årsberetninger

Se foreningens seneste nyhedsbrev.