Nyhedsbreve og årsberetninger

Den Boligsocial Fond udgiver hvert år i forbindelse med generalforsamlingen en rapport med nogle af foreningens aktiviteter. Rapporten (årsberetning) laves som en A4 folder, der kan printes og uddeles. Desuden udgives et nyhedsbrev et par gange om året.

Nyhedsbrev oktober 2018. Se her.

Nyhedsbrev marts 2018. Se her.

Nyhedsbrev februar 2017. Se her.

Årsberetning 2016. Se her.

Årsberetning 2015. Se her.

Årsberetning 2014. Se her.

Årsberetning 2013. Se her.

Årsberetning 2012. Se her.

Årsberetning 2011. Se her.

• Chatrådgiver

Chatrådgivningen i UngTilUng-projektet udvikler sig hele tiden. Nu tilbyder Den Boligsociale Fond nu et særligt kursus for de frivillige chatrådgivere.

• mindchange

Den Boligsociale Fond har fået tilskud af Socialstyrelsen til et fireårigt projekt om udvikling af en landsdækkende frivillig onlinerådgivning.

• Bevar dig vel

Bevar dig vel henvender sig til mennesker på Lolland med demens eller hukommelsesvanskeligheder og deres pårørende.

• CTU

CTU – Center for Trivsel og Udvikling Center for trivsel og udvikling for børn og unge fra familier med alkohol- eller stofproblemer på Lolland-Falster

• Nyhedsbreve og årsberetninger

Se foreningens seneste nyhedsbrev.